Online tarifálás

A Termékbiztost (Termékbiztosítás és/vagy Kiterjesztett Garancia) kizárólag Magyarországon, számlával/nyugtával, újonnan vásárolt készülékhez lehet igénybe venni!


Ilyen egyszerű megkötni a Termékbiztost:


Bármelyik boltban megvásárolja a kívánt készüléket   Az alábbi kalkulátor segítségével válasza ki a megfelelő konstrukciót és töltse ki a szükséges adatokat   Küldje el a vásárolt termék számláját/blokkot/nyugtát és a kinyomtatott és aláírt ajánlatot a Termékbiztos részére   A megadott email címre megküldjük az összes szükséges dokumentumot

Kérjük az ajánlatkészítés előtt vegye figyelembe az alábbi információkat!

  • Ha Ön csak Termékbiztosítást kötött a készülékére, akkor arra halasztott díjfizetés érvényes. A befizetéshez szükséges csekket 2-3 héten belül postai úton kapja meg.

  • Ha Ön Termékbiztosítást és Kiterjesztett Garanciát is vásárolt, akkor a díjat átutalással vagy bármely K&H bankfiókban pénztári befizetéssel lehet csak teljesíteni az ajánlatszám közleményként való feltüntetésével.

  • A további részletes tudnivalókat az ajánlatkészítést követően küldjük meg e-mailben az Ön részére.

  • Kérjük, a Termékbiztosításra és/vagy Kiterjesztett Garanciára vonatkozó ajánlatát a készülék kézhezvételétől számított 15 napon belül készítse el, mert ezután az ajánlatot már nem áll módunkban elfogadni.


Szerződés adatai


(ver : 2)
TERMÉKBIZTOSÍTÁSKÖTHETŐ
KITERJESZTETT GARANCIAKÖTHETŐNEM KÖTHETŐ

Ft Súgó